Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ


                                                
                              ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στα είκοσι έτη από την ίδρυση της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Λάρισας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Χατζηγιάννειο»,
 το  Σάββατο 11 Μαίου 2013 και ώρα 20.00.

                                                          
                                                    Με τιμή          
                                               Οι διοργανωτές

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013

Τη Δευτέρα 1 και Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 μέλη της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών συμμετείχαν σε σεμινάριο που οργάνωσε η Π.Υ. Φλώρινας για το προσωπικό της. Τα αντικείμενα εκπαίδευσης ήταν Δασοπροστασία Δασοπυρόσβεση - Πρώτες Βοήθειες - Σεισμοί - Τροχαία Ατυχήματα. Τα μέλη της λέσχης μας αφού παρακολούθησαν το σεμινάριο ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους  σχετικά με την χρήση απινιδωτή.


Στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης έγινε την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 και ώρα 12.00, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων. Αντιπρόσωποι  της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας καθώς και αλλών δώδεκα Λεσχών συμμετείχαν στη συνέλευση. 




Την ίδια ημέρα μέλη της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών παρείχαν ασφάλεια σε θέματα Α΄ βοηθειών στον 1ο  δρόμο υγείας Φλώρινας που συνδιοργάνωσαν ο δήμος Φλώρινας, ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και ο ΠΑΣ Πήγασος. 


Την Εκπαίδευση εαρινού εξαμήνου άρχισε  η Λέσχη μας, με πρώτη θεματική ενότητα: Φόρτος - Πορεία - Διαβίωση.