Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2011

Την Πέμπτη 13-1-2011 τα μέλη και φίλοι της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα σε γνωστή ταβέρνα της Φλώρινας. Τυχερός της βραδιάς ο Ηλίας Λούκρης στον οποίο έπεσε ο "παράς"!!! Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά που κύλησε μέσα σε συναδελφικό κλίμα, με  παλιές ιστορίες από τον στρατό, αλλά και με νέες από τις δραστηριότητες και επιτυχίες της Λέσχης.
Και του χρόνου με υγεία!

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ "ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ "

Το Δ.Σ. Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, σήμερα 13 Ιανουάριου 2011στις 21.00 στην ταβέρνα ''Δορυφόρος" για το κόψιμο  την πρωτοχρονιάτική πίτα.

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟΥΣ 16ΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦ. ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ‏

Πρώτη και πάλι η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας


Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά  την πρώτη θέση στους 16ους Πανελλήνιους Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων. Οι αγώνες διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, από την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Θεσσαλονίκης στην Ρεντίνα. Στον αγώνα συμμετείχαν 22 ομάδες των τεσσάρων ατόμων, από Λέσχες καταδρομέων από όλη την Ελλάδα. Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας συμμετείχε με δύο διαγωνιζόμενες ομάδες και δύο κριτές οι οποίοι συμμετείχαν στο οργανωτικό σκέλος.