Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Πανελλήνια Νίκη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας στους ΙΖ αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων


                             
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας συμμετείχε στους ΙΖ αγώνες εφέδρων Καταδρομέων και κατέκτησε για τρίτη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση με την ακόλουθη σύνθεση: Κυρατσούς Αλέξανδρος, Κυρατσούς Ελευθέριος, Μούλελης Ηλίας, Τοσουνίδης Λάζαρος, Κρουσουλούδης Σωτήριος, Σεχίδης Νικόλαος.
Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων διοργανώθηκαν από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων στην Ρεντίνα στις 10-11/12/2011 και συμμετείχαν 24 ομάδες από όλη την Ελλάδα. Τα αντικείμενα στα οποία αγωνίστηκαν οι συμμετέχοντες περιελάμβαναν προσανατολισμό και χρήση χάρτη, παροχή Α’ Βοηθειών σε προχωρημένο επίπεδο (Advanced Life Support), Πυρόσβεση, Αναρρίχηση – Καταρρίχηση – Διέλευση Κωλυμάτων καθώς και άλλα στρατιωτικά αντικείμενα. Η διοργάνωση ήταν άριστη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ενώ πραγματοποιήθηκε ρεκόρ συμμετοχών από 96 διαγωνιζόμενους.
Η τελετή της απονομής των επάθλων έγινε στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ρεντίνας και παραβρέθηκαν οι κ.κ. Υποστράτηγος Βερίγος, Ταξίαρχος Μήττας, Ανχης Κορδούλης και Ανχης, Γκουτζιούπας, ο Πρόεδρος της Ομάδας 21 Μακεδονίας Θράκης κ. Δασκόπουλος Α., το ΔΣ της ΠΟΕΔ και ο Πρόεδρος, Υποστράτηγος (ε.α.) κ. Μαυρουδής Ε.
Η πανελλήνια νίκη της ομάδας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας είναι αποτέλεσμα προσπάθειας και μεθοδικής εκπαίδευσης σε όλα τα προαναφερθέντα αντικείμενα. Μέσω της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης οι επιχειρησιακές δυνατότητες τίθενται στην διάθεση του κοινωνικού συνόλου και των Συμπολιτών μας όπου και όποτε χρειαστεί εθελοντικά.  


                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου